Over leadstreet

Wat wij doen

leadstreet: Inbound Marketing company - Platinum HubSpot Partner

Met meer dan 40 jaar uitgeefervaring spreekt het DNA van leadstreet content. We helpen onze klanten met Inbound Marketing, websitedesign, lead generation, marketing automation, content marketing en marketing strategie. We helpen jouw business te groeien.

leadstreet is de eerste en enige Platinum HubSpot Certified Partner in België.

Onze roots

De roots van leadstreet liggen in de media. We zijn media-veteranen, met ervaring in print en online, B2B, B2C, custom en internationaal. In onze professionele carrières hebben we onder meer doelgroepen ontwikkeld, content geproduceerd en verdeeld, en respons nagejaagd.

Onze wereld

We hebben dan ook zelf gezien hoe de wereld is veranderd. Hoe sterk het consumentengedrag is gewijzigd. En wat daarvan de impact is voor bedrijven.

Onze missie

Met meer dan 40 jaar uitgeefervaring spreekt het DNA van leadstreet content. We helpen onze klanten met Inbound Marketing, websitedesign, lead generation, marketing automation, content marketing en marketing strategie. We helpen jouw business te groeien.

Hoe wij het doen

Waar we in geloven

Wat we doen

We helpen je met het bepalen van een geschikte digitale strategie, volledig op maat van jouw organisatie. Deze strategie werken we vervolgens uit. Daarbij leggen we steeds de nadruk op gebruiksgemak, toegankelijkheid en esthetiek, en dat alles met een stevige technische onderbouw.

Inbound Marketing 100%
Webdesign 100%
Content 100%
Hubspot 100%

Onze manier van werken

Ons werk stopt niet na oplevering van het project. We denken graag mee na over de verdere uitbouw van de marketingstrategie, je online aanwezigheid en helpen jou de resultaten van je communicatie en leadgeneratie te analyseren en interpreteren.

Met een team van projectleiders, redacteurs, grafici, programmeurs en experts in online communicatie, allen gepassioneerd door marketing, internet en communicatie, bouwden we onze sterke reputatie op met een reeks succesvolle projecten.

We willen gelukkige klanten. Daar worden wij namelijk ook gelukkig van. Zo staat het (echt!) letterlijk in ons businessplan.

LATEN WE PRATEN: HOE KUNNEN WE JOU HELPEN

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Skills

Een sterke technische expertise

WordPress, het HubSpot COS, JSON, jQuery, … hebben geen geheimen voor het development team van leadstreet. We hebben pionierswerk verzet met multitaal-projecten in HubSpot samen met het HubSpot-development team (Boston), hebben een custom module ontwikkeld om rss-mails te sturen met HubSpot en via de API HubSpot bi-directioneel geconnecteerd met CRM’s als Salesforce, Teamleader en Sugar. Voor complexe contentprojecten hebben we feedengage, een content collaboration tool.

Momenteel schrijft HubSpot een technische customer case over de aanpak van een multitaal-project door leadstreet.

leadstreet heeft een sterke technische expertise in HubSpot
EEN UITDAGEND PROJECT: LATEN WE PRATEN!

leadstreet: Platinum HubSpot Certified Partner

leadstreet Platinum HubSpot Partner

leadstreet beschikt als eerste Platinum Certified Partner in België over de meest gekwalificeerde kennis van HubSpot en Inbound Marketing, met klanten als Unbounce, AMPLEXOR, Mediahuis, TrimbleTL, Hello Customer, Conundra, Antwerp Management School, Zenito, Slickss, GDaaS, Unifly, Lamett, hypotheek.winkel, Data Unit, Bostoen, Social Seeder, Exalate, Agoria, SDWorx, Content Connections, Unizo, …

leadstreet is volledig HubSpot Certified op 14 niveau’s: Agency Partner Certified, Growth Driven Design Agency certified, HubSpot Marketing Software Certified, HubSpot Sales Software Certified, Design Certified, Contextual Certified, Content Marketing Certified, Inbound Certified, Email Marketing Certified en Inbound Sales Certified.

leadstreet

Johan en Johan

leadstreet bestaat uit een team van 11 personen, rond het kernduo en leadstreet-oprichters Johan Vandecasteele en Johan Vantomme.

leadstreet Johan Vandecasteele

Johan Vandecasteele

the marketing guy

Johan Vandecasteele is een media-veteraan. Met ervaring in print, online, B2B, B2C. Custom en internationaal. Johan startte zijn loopbaan bij…

leadstreet Johan Vantomme

Johan Vantomme

the technical guy

Johan Vantomme is leadstreets technisch genie. Hij weet technische kennis voor het ontwikkelen van websites te koppelen aan een grote…

Conversion Day 2015

leadstreet bracht Managing Director HubSpot naar België

 

Op 2 juni nodigde leadstreet, als HubSpot Certified Partner, Jeetu Mathani (Managing Director International HubSpot) uit voor een keynote naar België. We partnerden hiervoor met Bloovi op hét marketing event Conversion Day.

This content is blocked. Accept cookies to view the content.

Enkele van onze tevreden klanten

leadstreet klant SD Worx
leadstreet klant Mark Magazine
leadstreet klant GDaaS
leadstreet klant The Bulletin
leadstreet klant euroscript
leadstreet klant Essent
leadstreet klant Yadera
leadstreet klant Conundra
leadstreet klant Bloovi
leadstreet klant Amplexor
leadstreet klant Aalters BedrijvenCentrum
leadstreet klant Belofloripa
leadstreet klant Community Building
leadstreet klant Amplexor
leadstreet klant euroscript
leadstreet klant Antwerp Management School
leadstreet klant Cobofisk
leadstreet-klant-agoria
eadstreet-klant-hello-customer
leadstreet klant Trimble Transport Logistics
leadstreet klant Unbounce
leadstreet klant BBDO
leadstreet klant Content Connections
leadstreet-klant-media-markt
leadstreet-klant-hypotheekwinkel
leadstreet-klant-cevora-cefora
leadstreet-klant-combell
leadstreet-klant-jet

Laten we over jou praten

Als je wil weten hoe Inbound Marketing voor jouw bedrijf kan werken, je een nieuwe website nodig hebt of nood hebt aan sterke content: contacteer ons.

We horen graag wat jouw doelen zijn, wat je specifieke noden zijn en waar je vandaag vast zit. Nieuwsgierig? Geef ons een seintje. We maken graag tijd voor een gesprek. En het kost je niks.